مهاجرت پزشکان به استرالیا

مهاجرت پزشکان به استرالیا از محبوب ترین برنامه های مهاجرتی در استرالیا می باشد.  تنوع برنامه هایی که در اختیار پزشکان است گاها باعث سردرگمی شده و همین سردر گمی باعث می شود که تمرکز لازم برای تصمیم گیری وجود نداشته باشد.

با توجه به اینکه پزشک هستید و احتمالا وقت کافی ندارید و می خواهید بدون اتلاف وقت مطالب را به صورت کابردی و مفید در اختیار داشته باشید، همین ابتدا برویم سراغ اصل مطب

مهاجرت کاری پزشکان به استرالیا از طریق رجیستری و کارفرما

مدت اقامت:

2 سال

شما باید:

  • اخذ نمره آیلتس ۷ از ۴ مهارت یا معادل آن در آزمون های دیگر 
  •  هزینه ویزا: برای نفر اصلی ۱٬۲۹۰$ و افراد همراه بالای ۱۸ سال ۶۵۹$

  • مدت انتظار تا دریافت ویزا: حدود ۱.۵ سال
  • حداقل ۶۵ امتیاز داشته باشید؛
  • الزامات ویزا: کار کردن برای کارفرما در مدت مورد نظر
  •  مراحل دریافت ویزا: تایید مدارک – قبولی در امتحانات – رفتن به استرالیا برای دوره کلینیکال – پیدا کردن کارفرما

این حالت مناسب پزشکانی است که قصد دارند امتحانات پزشکی را بدهند و مدارک خود را رجیستر کنند. سپس به استرالیا رفته و آنجا کارفرما پیدا کنند.

مهاجرت کاری پزشکان به استرالیا از طریق رجیستری و کارفرما مناسب پزشکانی است که می‌خواهند مدارک خود را در استرالیا رجیستر کرده، و از طریق آن اقامت دائم کسب کنند. در این روش پزشکان باید در یکی از دو مرجع رسمی سازمان نظام‌پزشکی استرالیا (Australian Health Practitioner Regulation Agency) یا AHPRA و انجمن پزشکی استرالیا (Australian Medical Council) یا AMC رجیستر کرده و گواهی‌های و مدارک مربوطه را از ایالت یا منطقۀ موردنظر دریافت کنند.

AMC در حقیقت مدارک شما را بررسی کرده و تایید می کند. پس از تایید مدارک و به نوعی معادل سازی مدارک خود (جزییات معادلسازی در بخش بعد بیان شده است)، باید پیشنهاد شغلی (Job offer) از یک پزشکی که در حال کار است، پیدا کنید. پس از گرفتن پیشنهاد شغلی و گرفتن نامه درخواست کار از کارفرما، به شما ویزای 482 داده می شود. مراحل این روش به صورت زیر می باشد.

1- ثبت نام AMC و ECFMG: اولین مرحله ثبت نام در این دو سازمان جهت بررسی مدارک پزشک است.

2- امتحان AMC MCQ: دومین مرحله کسب نمره قبولی در این آزمون است که در کشورهای همسایه ایران برگزار می شود.

3- امتحان زبان و کسب نمره حد نصاب (نمره حد نصاب در آزمون های مختلف در بخش بعدی بیان شده است)

4- پس از طی مراحل قبل، مرحله بعد پیدا کردن کارفرما و Job offer می باشد. پیشنهاد ما این است که برای راحت تر پیدا کردن کارفرما، در مناطق دوردست به مناطق مرکز شهر دنبال کارفرما باشید. برای این مرحله دو روش وجود دارد:

الف) مسیر پزشک خانواده یا General Practitioner است که در این مسیر پزشک با کار درمانگاهی وارد استرالیا می شود.

ب) مسیر بیمارستانی که تفاوت این روش با روش قبل این است که پس از گذراندن آزمون Clinical، پیشنهاد شغلی یا Job offer از یک بیمارستان گرفته می شود و پزشک از این طریق شروع به کار در بیمارستان می کند.

5- پس از دریافت Job offer، ویزا به شما داده می شود و به استرالیا رفته و زیر نظر کارفرما شروع به کار می کنید. در زمان کار تحت کارفرما نیز ارزیابی در محل کار و یا Workplace based Assessment از پزشک گرفته شود.

6- پس از حدود ا یا 2 سال کار تحت نظارت کارفرما، به شما مدرک پزشک خانواده (Family medicine) داده می شود و می توانید به صورت مستقل کار کنید.

بعد از گرفتن مدرک پزشک خانواده، می‌توانید برای اقامت دائم (ویزاهای 187 و 186) درخواست دهید. روش گفته شده برای دو نوع پزشکان عمومی و متخصص استفاده می‌شود، اما پروسه گرفتن ویزای پزشک متخصص سخت بوده و درصد پذیرش کمتری دارد. البته در برخی از تخصص‌ها، از همان ابتدا به پزشک ویزای اقامت دائم می‌دهند.

asutralia physician

معادل‌سازی مدرک پزشکی در استرالیا

  1. برای معادل‌سازی مدرک پزشکی در استرالیا، شما باید در ابتدا مدارک و سوابق کاری پزشکی خود را به شرکت آمریکایی کمیسیون آموزشی برای فارغ‌التحصیلان پزشکی خارجی (Educational Commission For Foreign Medical Graduates) یا ECFMG ارسال کنید. این شرکت خود با دانشگاه شما مکاتبه کرده و مدارک شما را تأیید می‌کنند. هزینه این مرحله 205 دلار آمریکا است.
  2. سپس شما باید در سایت AMC برای خود اکانتی ساخته و مدارک خواسته شده را آپلود کنید. مبلغ 500 دلار استرالیا نیز برای هزینه بررسی مدارک باید پرداخت کنید. در این مرحله از ECFMG درخواست می‌کنید تا مدارک شما را به AMC استرالیا بفرستد. استرالیا یکی از کشورهایی است که تأیید این شرکت را قبول می‌کند.
  3. اگر مدارک شما توسط AMC تأیید شود، باید آزمون تئوری (AMC CAT MCQ) بدهید. هزینه این آزمون 2720 دلار استرالیا بوده و در کشورهای همسایه ایران برگزار می‌شود.
  4. آزمون بعدی، آزمون زبان می‌باشد. انواع آزمون‌های زبان انگلیسی مورد قبول اداره مهاجرت و حداقل نمره موردنیاز در جدول زیر ذکر شده است.

 

نوع آزمونحداقل نمره
IELTS۷ در هر ۴ مهارت
TOEFL iBTListening: 24
Reading: 24
Writing: 27
Speaking: 23
PTE Academic۶۵ در هر ۴ مهارت
OETB در هر ۴ مهارت
Cambridge C1۱۸۵ در هر ۴ مهارت
  1. قدم بعدی ارزیابی است. در این مرحله باید صورت وضعیت از سوابق کاری خود به همراه توصیه‌نامه از کارفرمایان قبلی را آپلود کرده و فرم‌های مربوطه را پرکنید. پس از تأیید این مرحله، مدارک شما قبول و معادل‌سازی می‌شود.

بگذارید تجربه ما راهنمای شما باشد

اولین مشاوره خود را رایگان دریافت کنید

مهاجرت پزشکان به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر

شماره ویزا: ۴۹۱
✅ نام ویزا: ویزای اسکیل ورکر
✅ نوع اقامت: موقت

📆 مدت اعتبار ویزا: ۵ سال
💯 نمره زبان مورد نیاز: حداقل آیلتس ۶ یا نمره معادل
💰 هزینه ویزا: برای نفر اصلی ۴٬۰۴۵$  و افراد همراه بالای ۱۸ سال ۲۰۲۰$

⏱️ مدت انتظار تا دریافت ویزا: مشخص نیست بستگی به دعوت نامه دارد
📃 الزامات ویزا: ۳ سال کار و زندگی در مناطق ریجنال استرالیا
💡 مراحل دریافت ویزا: دریافت اسسمنت – دریافت دعوت نامه (رقابتی و نامشخص) – ارسال مدارک برای ویزا – دریافت ویزا

این حالت مناسب پزشکانی است که می خواهند از ایران و از طریق اسسمنت در شاخه های دیگر پزشکی مثل مدیر کلینیک اقدام کنند. از یک ایالت دعوت نامه بگیرند و ویزای ۴۹۱ را دریافت کنند.

اما یکی از روش هایی که شاید کمتر مورد توجه قرار گرفته لاشد مهاجرت پزشکان از طریق ویزای اسکیل ورکر است. در این روش پزشک با توجه به رشته خود ابتدا یکی از رشته های کاری استرالیا را انتخاب می کند. برای مثال پزشک عمومی رشته مدیر کلینیک را در کد رشته های استرالیا انتخاب می کند و از طریق اسکیل ورکر مهاجرت می کند.

حال مراحل این نوع مهاجرت چطور است؟

مرحله اول: در اولین مرحله باید رشته ای انتخاب کنید (رشته ای که در آن سابقه کار دارید و در لیست رشته های عمومی استرالیا باشد). دقت داشته باشید که ما در اینجا به دنبال سازمان هایی هستیم که رشته ها را بدون امتحانات و رجیستری معادل سازی کنند.

مرحله دوم: مرحله بعدی باید برای این رشته اسسمنت  یا همان معادل سازی گرفته شود. نکته این است که اسسمنت این رشته های میان رشته ای از سازمان وت اسس استرالیا دریافت می شود. به همین منظور نیازی نیست که مراحل لایسنس و رجیستری سپری شود.

دقت شود که اسسمن با رجیستری فرق دارد. اسسمنت از ایران و بدون هیچ آزمونی دریافت می شود. برای دریافت اسسمنت کافی است مدارک کاری و تحصیلی خود را به سازمان فرستاده و با مبلغ حدود ۹۲۰ دلار اسسمنت را دریافت کنید. البته دریافت اسسمنت پیچیدگی های خود را دارد و نیاز است که حتما با یک مشاور در  ارتباط باشید.

مرحله سوم: بعد از دریافت اسسمنت در رشته مورد نظر (برای مثال مدیر کلینیک) باید برای دریافت دعوت نامه یا همان اسپانسری از ایالتی اقدام شود. این مرحله بسیار مهم و حیاتی است چرا که همه چیز بستگی به باز بودن لیست ایالتی دارد.  اگر ایالتی باز بود دریافت اسپانسری

مرحله چهارم:  در ادامه اگر اسپانسری گرفته شد برای دریافت ویزا اقدام می کنید. حدود یک سال منتظر می مانید و ویزای ۴۹۱ خودتان را دریافت می کنید.

مرحله پنجم: حالا دیگر ویزا دارید و شرط ویزای شما این است که به استرالیا بروید و در یکی از مناطق کم جمعیت استرالیا ۳ سال کار و زندگی کنید. این که انجام شد می توانید ویزای خود را به اقامت دایم تبدیل کنید.

نیازی نیست که کار شما حتما مرتبط به پزشکی باشد و می توانید هر کاری خواستید انجام دهید. حتی می توانید کسب و کار خودتان را راه اندازی کنید. 

مهاجرت پزشکان دانشگاهی به استرالیا از طریق ویزای تلنت

✅ شماره ویزا: ۸۵۸
✅ نام ویزا: تلنت
✅ نوع اقامت: دائم

📆 مدت اعتبار ویزا: ۵ سال
💯 نمره زبان مورد نیاز: آیلتس ۴.۵ یا نمره معادل
💰 هزینه ویزا: برای نفر اصلی ۴۱۸۰$ و افراد همراه بالای ۱۸٫ سال ۲۰۹۵$

⏱️ مدت انتظار تا دریافت ویزا: حدود ۱ سال
📃 الزامات ویزا: الزامی ندارد
💡 مراحل دریافت ویزا: ارسال مدارک – دریافت کد (رقابتی) – ارسال مدارک برای ویزا – دریافت ویزا

این حالت مناسب پزشکان دانشگاهی و یا متخصصانی است که مقالات متعددی دارند و در یک شاخه به صورت جدی کار کرده اند و دستاورد های بالایی دارند. در این حالت امکان این وجود دارد که با ویزای تلنت بتوانند اقامت دائم استرالیا را دریافت کنند.

پزشکان متخصص و یا پزشکان دانشگاهی ممکن است بتوانند از مسیر تلنت در شاخه health برای خودشان راهی باز کنند. این روش برای پزشکانی مناسب است که به طور خاص بر روی رشته یا شاخه خاصی کارکرده و موفقیت‌هایی کسب کرده‌اند.

این ویزای دائمی برای افرادی است که سابقه موفقیت استثنایی و برجسته در زمینه‌های واجد شرایط بین‌المللی را دارند. مزایای ویزای تلنت 858 به شرح زیر می‌باشد.

  • اقامت دائم استرالیا از بدو ورود به استرالیا
  • اجازه انجام کار تمام‌وقت در استرالیا
  • امکان تحصیل و تخفیفات تحصیلی
  • تحصیل رایگان برای فرزندان
  • توانایی اسپانسر شدن برای اقامت دائم خویشاوندان
  • توانایی اقدام برای شهروندی
  • استفاده از خدمات درمانی رایگان Medicare

دو شرط الزامی برای گرفتن این ویزا وجود دارد:

  • داشتن سابقه برجسته بین‌المللی و دستاوردهایی استثنایی و منحصربه‌فرد در یکی از زمینه‌های مورد قبول مانند مقالات بین‌المللی، ثبت اختراع، پروژه‌های تحقیقاتی، شرکت در المپیادها و کسب رتبه و هر نوع دستاوردی که نشان‌دهنده منحصربه‌فرد بودن شخص می‌باشد.
  • فرد متقاضی باید از طرف شخصی که در زمینه او کار کرده و متخصص است، معرفی شود و یک معرف داشته باشد. این معرف می‌تواند شخص بوده یا شرکت باشد. اگر شخص است حتماً باید شهروند استرالیا یا دارای اقامت دائم باشد. هر چه معرف معتبرتر باشد، کار شما آسان‌تر می‌شود.

یکی از روش‌های بالابردن گرفتن ویزا این است که شما نشان دهید که توانایی کار یا تأسیس کسب‌وکار در زمینه تخصصی خود را دارید و برای استرالیا مفید هستید. معرف شما می‌تواند در این زمینه کمک کند یا توصیه‌نامه‌هایی که از کارفرمایان قبلی خود دارید و یا اگر پیشنهاد شغلی از استرالیا دارید.

مراحل گرفتن ویزای تلنت:

مرحله اول: در مرحله اول باید مدارک مربوطه را در سایت اداره مهاجرت استرالیا ثبت کنید. این مدارک در حقیقت رزومه شما می‌باشند و شامل رزومه علمی، سوابق و مدارک شغلی و حقوق سالیانه، نامه معرف، آخرین مدرک تحصیلی، توضیح در مورد دستاوردهای خود، توضیح در مورد چگونگی مفید بودن برای استرالیا و ارائه لینک دستاوردهای بین‌المللی هستند.

مرحله دوم: اگر مدارک مرحله قبل تأیید شد، تقریبا ۹۵ درصد راه را رفته اید، حالا به شما کدی به نام global talent unique identifier می‌دهند و می‌توانید با این کد دیگر مدارک تکمیلی را آپلود کنید که به شرح زیر می‌باشند:

  • ارائه مدارک هویتی از جمله ارائه فرم‌های 1221 و 80 و مدارک سو پیشینه، کارت پایان/معافیت خدمت و …
  • تکمیل فرم Form 47SV
  • ارائه مدارک هویتی مربوط به معرف و همچنین فرم 1000 که باید توسط معرف پر شود.
  • پرداخت هزینه قانونی ویزا
  • فرم 956 درصورتی‌که وکیل رسمی اداره مهاجرت استرالیا کار شما را انجام می‌دهد.
  • ارائه مدرک زبان و یا در صورت عدم ارائه پرداخت هزینه
  • بارگذاری مدارک پشتیبان دعاوی و دستاوردها
  • در صورت برخورداری از همراه ارائه مدارک خواسته شده

مرحله. سوم: ویزای اقامت دایم را دریافت می کنید. حالا می توانید به هر کجای استرالیا بروید و هر شغلی خواستید انتخاب کنید.

مهاجرت پزشکان به استرالیا از طریق کارآفرینی

شماره ویزا: ۱۸۸
✅ نام ویزا: کارآفرینی
✅ نوع اقامت: موقت

📆 مدت اعتبار ویزا: ۵ سال
💯 نمره زبان مورد نیاز: آیلتس: ۴.۵ یا نمره معادل
💰 هزینه ویزا: برای نفر اصلی ۵٬۳۷۵ $ و افراد همراه بالای ۱۸ سال ۲٬۶۸۵ $
⏱️ مدت انتظار تا دریافت ویزا: حدود ۱.۵ سال
📃 الزامات ویزا: راه اندازی کسب و کار خودتان در استرالیا به مدت ۲ سال
💡 مراحل دریافت ویزا: دریافت دعوت نامه ایالتی – ارسال پرونده به اداره مهاجرت – دریافت ویزا

این حالت مناسب پزشکانی است که مطب و یا کلینیک دارند. سن زیر ۵۵ و دارایی بالای ۴ میلیارد تومان است.

ویزای کارآفرینی یا ویزای سرمایه‌گذاری که همان ویزای 188 می‌باشد، معروف‌ترین و معمول‌ترین روش گرفتن ویزای استرالیا است. این روش نسبت به روش‌های دیگر شرایط آسان‌تری دارد و همین امر سبب شده است افراد زیادی واجد شرایط این ویزا باشند. مدت این ویزا 5 سال می‌باشد.

ویزای کارآفرینی 5 ساله است و امکان تبدیل آن به اقامت دائم وجود دارد. برای تبدیل این ویزا به اقامت دائم باید کسب‌وکاری را تأسیس یا خریداری کرد و به مدت ۲ سال این کسب‌وکار دائر باشد. شرایط دیگری نیز وجود دارد که در ادامه بیان می‌کنیم.

5 مزیت اصلی ویزای کارآفرینی به شرح زیر است:

  1. امکان کار در استرالیا
  2. امکان دریافت ویزای همسر و فرزندان زیر 23 سال
  3. عدم محدودیت در مورد ورود و خروج از استرالیا
  4. استفاده از تحصیلات رایگان برای فرزندان
  5. امکان تبدیل این ویزا به ویزای اقامت دائم بعد از ۳ سال

شرایط اصلی گرفتن ویزای کارآفرینی به‌صورت زیر می‌باشند:

  • سن کمتر از 55 سال: این ویزا محدودیت سنی دارد و سن متقاضی باید کمتر از 55 سال باشد. بهترین رنج سنی برای این ویزا 25 تا 33 سال است که 30 امتیاز دارد. بقیه رنج‌های سنی بین 15 تا 25 امتیاز دارند.
  • دارابودن یک کسب‌وکار ثبت شده: شما باید در حداقل 2 سال گذشته دارای کسب‌وکار خودتان باشید. پروانه مطب یا مجوز ساخت‌وساز یا داشتن مغازه یا جواز کسب، همه اینها کسب‌وکار محسوب می‌شوند. اگر در شرکتی سهام دارید، باید حداقل 30 درصد سهام به نام شما باشد.
  • دارایی حداقل ۴ میلیارد تومان: حداقل دارایی شخص متقاضی یا همسر او باید ۴ میلیارد تومان باشد. این سرمایه می‌تواند شامل دارایی کسب‌وکار، ملک، حساب بانکی و هر چیز قابل ارزش‌گذاری باشد.
  • حداقل گردش مالی: مطب یا شرکت یا کسب و کار شما باید نشان بدهد که گردش مالی دارد و کسب و کار شما در حال فروش محصول و یا خدمات و یا سرویس به مشتریان خود است. 
  • حداقل 65 امتیاز در جدول امتیازبندی ویزای سرمایه گذاری استرالیاباید داشته باشید.

برای این ویزا مدرک زبان فقط آیلتس ۴.۵ لازم است. اما حتی اگر مدرک آیلتس ۴.۵ نداشته باشید، برای فرد متقاضی و هرکدام از اعضای خانواده باید مبلغ معادل پرداخت شود.

بگذارید تجربه ما راهنمای شما باشد

اولین مشاوره خود را رایگان دریافت کنید

تبدیل ویزای 188 به ویزای اقامت دائم 888

ویزای 188 ویزای اقامت موقت به مدت 5 سال است که امکان تمدید هم دارد، اما برای تبدیل این ویزا به ویزای اقامت دائم، باید شروط زیر در زمان درخواست ویزای دائم برآورده شده باشند:

  • خرید یا تأسیس کسب‌وکار و مدیریت آن به مدت 2 سال
  • کسب‌وکار گفته شده باید حداقل 200 هزار دلار استرالیا ارزش داشته باشد. یعنی باید بعد از رفتن به استرالیا این میزان پول را وارد کسب و کار کنید. (بسته به ایالت عدد فرق دارد)
  • استخدام دو نفر (به‌غیراز خانواده) در حداقل یک سال یا انتقال 600 هزار دلار استرالیا (برای مثال خانه ای بخرید و دیگر شرط کارمند را رعایت نکنید).
  • در ۱۲ ماه فروش یا گردش مالی کسب‌وکاری که در استرالیا دارید باید حداقل 300 هزار دلار استرالیا باشد.
  • حضور در استرالیا به مدت حداقل 1 سال الزامی است.

برای اطلاعات بیشتر به صفحه ویزای کارآفرینی استرالیا و ویزای سرمایه گذاری استرالیا مراجعه نمایید.

اگر پزشک متخصص توانایی و شرایط مالی خوبی دارد، بهترین روش، روش کارآفرینی است و می‌تواند از طریق کارآفرینی یا سرمایه‌گذاری اقدام کند.

اگر پزشک متخصص در زمینه خاصی تخصص و دستاوردهای عالی دارد ویزای تلنت، بهترین روش بوده و از همان ابتدا می‌توانید اقامت دائم بگیرد.

همان‌طور که گفتیم، با  روش رجیستری هم پزشکان متخصص می‌توانند به استرالیا مهاجرت کنند. در این روش فرق خاصی بین متخصص و پزشک عمومی نیست و ۹۹ درصد اوقات یک پروسه باید سپری شود.

روش اسکیل ورکر نیز یک روش کلی می‌باشد و پزشکان متخصص می‌تواند از روش نیز اقدام کنند. مراحل آن بالاتر توضیح داده شد. البته این روش به شانس و رقابت نیز بستگی دارد.

 

هزینه‌های مهاجرت پزشکان به استرالیا

هزینه‌های روش ویزای کارآفرینی

  1. هزینه‌های صدور ویزای ۱۸۸ استرالیا: متقاضی اصلی: ۵۳۷۵$ دلار استرالیا
  • همسر و فرزندان بالای ۱۸ سال: ۲۶۸۵$ دلار استرالیا
  • فرزندان زیر ۱۸ سال هرکدام: ۱۳۴۵$ دلار استرالیا
  1. هزینه‌های آماده‌سازی طرح تجاری: که این هزینه‌ها نیز معمولاً حدود ۵۰۰$ تا ۱۰۰۰$ دلار است.
  2. هزینه‌های وکالت.

هزینه‌های روش رجیستری و کارفرما

هزینه ویزای 482 استرالیا برای متقاضی اصلی 1290$ دلار استرالیا می‌باشد. هزینه‌های دیگری نیز برای استفاده از این روش باید پرداخت شوند مانند هزینه ارزیابی مدارک توسط ECFMG ($205 دلار آمریکا) ، هزینه ارزیابی مدارک توسط AMC ($500 دلار آمریکا)، هزینه آزمون زبان و هزینه وکیل مهاجرتی.

هزینه‌های روش روش اسکیل ورکر

  1. هزینه‌های صدور ویزا: برای متقاضی اصلی: 4045$ دلار استرالیا
  • برای همسر: 2020$ دلار استرالیا
  • برای فرزندان: 1015$ دلار استرالیا
  1. هزینه‌های اسسمنت شغلی: تا 1600$ دلار استرالیا
  2. هزینه بررسی اپلیکیشن ایالتی: متغیر بین 200$ تا 330$ دلار استرالیا

هزینه‌های روش چهارم ویزای تلنت

نفر اصلی پرونده: ۴۱۸۰ دلار استرالیا
نفر همراه بالای ۱۸ سال: ۲۰۹۵$ دلار استرالیا
فرزندان زیر ۱۸ سال: ۱۰۴۵$ دلار استرالیا

مهاجرت پزشکان بدون مدرک زبان به استرالیا

مهاجرت پزشکان بدون مدرک زبان به استرالیا ممکن و عملی است. برای این که بتوانید بدون مدرک زبان، به استرالیا مهاجرت کنید، کافی است یا از طریق روش اول که همان ویزای کارآفرینی است و یا روش چهارم یا ویزای تلنت اقدام کنید.

در این دو روش شما نیاز به نمره آیلتس ۴.۵ دارید اما حتی اگر این نمره را نداشته باشید هم می توانید با پرداخت مبلغ جریمه بدون مدرک زبان اقدام کنید.

مبلغ جریمه برای متقاضی اصلی 9795 دلار استرالیا و برای دیگر اعضای خانواده بالای 18 سال، 4890 دلار استرالیا است. البته با پرداخت این هزینه‌ها، پس از ورود به استرالیا، می‌توانید به طور رایگان در کلاس‌های آموزش زبان انگلیسی به مدت ۵۰۰ ساعت شرکت کنید.

راحت‌ترین راه مهاجرت پزشکان به استرالیا

هرکدام از روش‌های مهاجرت پزشکان به استرالیا سختی‌های خود را دارد. البته بهترین و راحت‌ترین روش، روش ویزای کارآفرینی یا سرمایه‌گذاری می‌باشد. با این روش می‌توانید وارد استرالیا شده و سپس مدارک خود را رجیستری کرد و با پیداکردن کارفرما، ویزای کارآفرینی را به ویزای کاری تبدیل کنید.

از مزایای این روش این است که به شما اجازه ورود به استرالیا را می‌دهد و این که با این ویزا هم اجازه  کار و هم اجازه تبدیل ویزا دارید. اگر بعد از وزود به استرالیا توانایی تبدیل مدارک را نداشتید، با همان ویزای کارآفرینی برای دریافت اقامت ادامه می دهید.

شرایط سنی مهاجرت پزشکان به استرالیا

شرایط سنی مهاجرت پزشکان به استرالیا بسته به هر روش متفاوت است. این شرایط در جدول زیر آورده شده است.

 
نوع ویزای مهاجرتیشرط سنی
ویزای کارآفرینی18 تا 55 سال
ویزای رجیستری و کارفرما18 تا 44 سال تمام (44 سال و 11 ماه و 30 روز)
ویزای اسکیل ورکر18 تا 44 سال تمام (44 سال و 11 ماه و 30 روز)
ویزای تلنت18 تا 55 (البته در شرایط خاص و استثنایی، خارج از این بازه هم قبول است)

 

اسکرول به بالا